BECAUSE NOW IS THE TIME TO ACT

Disclaimer

De Stichting Fix The Reef is een liefdadigheidsorganisatie, zonder winstoogmerk die in 20120 is opgericht.

WAT BETREFT DE INFORMATIE OP DE WEBSITE:

Wij besteden de grootste zorg aan het onderzoeken en verifiĆ«ren van informatie voordat wij hiermee naar buiten komen. De door ons gebruikte bronnen voor teksten worden zoveel mogelijk vermeld. 

Wij sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele onjuistheden en/ of onvolledigheden in de informatie op deze website. Hoe gebruikers met de aangeboden informatie omgaan is hun eigen verantwoordelijkheid.

De website www.fixthereef.com bevat links naar sites die niet aan ons toebehoren en waarvan de inhoud buiten onze controle valt. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud en het gebruik van deze sites.

WAT BETREFT VERANTWOORDELIJKHEID:

Wij zijn als Stichting er vooral op uit om het verschil te kunnen maken in onze mooie aarde. Tevens voelen we het als onze verantwoordelijkheid om bewustzijn te creĆ«ren zowel voor ons , als voor onze kinderen. Wij gaan ervan uit dat u op basis van uw eigen kennis het zelfde doet. 

Alle aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik www.fixthereef.com, of met het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen sluiten wij uit.

WAT BETREFT AUTEURSRECHTEN:

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Een bezoeker mag op de website gevonden auteursrechtelijke werken verspreiden of openbaar maken onder voorwaarde van bronvermelding (mijn naam, of de naam van degene die het gastblog geschreven heeft plus een verwijzing naar deze website).

nl_NLDutch